Code Blue 3. Sezon ile Geri Dönüyor!!



Doktor Heli ekranlara geri dönüyor!!!🚁🚁🚁


2008'te ilk sezonu ile büyük ilgi ile izlenen Fuji Tv'nin medical dizisi Codu Blue ,2sezonu ile  2010 da tekrar ekranlara geri döner.Biz yabancılar için çoğu japon dizi-film severlerin çok sevdiği bir doktor dizisi olmuştur.  7 yıl sonra 3 sezon ile Getsu9 draması olarak Temmuzda  izleyici ile buluşacak.




İlk önce Kame ile olan dizisi şimdi de bu haber nassın mutlu olduk bi bilseniz.💕

 Diziyi izlemeyen varsa da  hele bi gidip izlesin😄  Doktor Aizawa'yı bu sefer kısa saçlı görecez galiba😎 2 sezonda da aşk namıma pek bir şey görememiştik.Bu sezon artık koca koca insanlar oldular arada bi romantizm eklerseniz fena olmaz hani😂   Bu diziyi sevmekteki en büyük sebep aslında cıvık cıvık aşk muhabbeti olmadan işin sadece doktorluk kısmını ön plana çıkardığı içinde ayrıca sevilmiştir.










Code Blue 1.Sezon 2008 - TV Ratings: 15.6%   2.Sezon 2010 : 16.6%
Haziran 2007 'de Japonya'da "Doktor Helikoper" sistemi yasallaştırıldı.

Doctor Heli, japonyada çok acil hastaların kaybedilmemesi için helikopterle hizmet verir. Hersene helikoptere alınabilecek dört kişi test edilir ve içlerinden gerekli derecede iyi olan varsa alınır. Birkaç yıldır kimse bunu başaramamıştır. Ancak yeni gelen grupta bir şeyler değişecek gibidir. Aizawa Kousaku, yeteneklerine çok güvenmekte ve bir gün dünyaca ünlü bir doktor olmak istemektedir. Yeteneklerine bakılırsa bunu başarması hiç de zor değildir. Herkesten bir adım öndedir ve grubun diğer üyelerine göre inanılmaz derecede sakindir. Özellikle bu yüzden çok başarılıdır. Shiraishi Megumi'nin ailesi de başarılı doktorlardır. Shiraishi doktorluk mesleğini çok sevdiği ve sevdiği meslekte başarılı olmak istediği için Doctor Heliye gelmiştir. Ancak gereğinden biraz fazla gergindir, kendine olan güveni tam oturmamıştır. Hiyama Mihoko, duygusal bir kadındır, iyi bir doktor olmak için elinden geleni yapmaktadır. Karar verirken zorlansa da kendisi için neyin iyi olacağından çok doğru olanın ne olduğuna göre karar verir. Fujikawa Kazuo, yeni grubun en sakar elemanıdır. Doctor Heliye adeta hayrandır, elinden geleni yapar ama sakarlıkları ve acemiliği yüzünden çoğu zaman yüzüne gözüne bulaştırır. Doktorluk mesleğine kalbinden inanır ve çok iyimserdir.








2 yorum:

  1. Nereden izleyebiliriz altyazi ilee

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takip ettiğim siteler kapandı benim, ben de tam altyazılı ile izleyemedim.Ama aratın Google belki altyazılı paylaşım yapan yerler vardır.

      Sil

Türkiye'nin Blog Yazarları Ajandası
Bumerang - Yazarkafe