Baar Baar Dekho - Look Again and Again -

Hindistan /2016
Romantik-Dram-Komedi
ımdb: 5,2


Beraber bir çocukluk geçiren Jai Verma ve Diya Kapoor ,büyümeye başladıkça sevgili olan bir çifttir.Jai üniversite de matematik profesörü olmuş,Diya 'da resim sanatı ile ilgilenmektedir.Jai'nin kendi alanında ilerlemek içi büyük idealleri hedefleri var.Diya ise sevdiği adamla evlenmek ister.
Jai'nin hayatı hesap kitap olunca evliliklerin çoğunun boşanma ile bittiğini idda etsede sonunda evlenmeye razı olur.Fakat bu düğün hazırlık aşamasında gelen teklifle Diya'ya geleceği için başka planları olduğunu söyler ve vazgeçer evlilikten.
Kalbi kırılan Diya Jai nin yanından ayrıldıktan sonra kendini içmeye veren Jai sarhoş olur ve sızar.Uyandığında ise Tayland'da biricik eşi Diya ile balayındadırlar.
Her uyuduğunda farklı zaman dilimine giderek yaptığı seçimin sonuçları ile yüzleşir.


Imdb  puanı çok olmasa da dedim hadi ucunda  Sidharth Malhotra var.😎 Bol bol izledik kendilerini 😄 Çok da kötü değildi aslında,bugün yanımızda olanların kıymetini bilmek lazım.Hayatı hesaplarken ,yaşamayı kaçırmayalım. Başrol erkek oyuncumuz ,daha yolun başında sayılır.Sadece yakışıklılığı ile göz dolduruyor gibi gözükse de ,oyunculuk olarak ta bence güzel adımlarla ilerliyor.Kendisini ilk Ek Villain filminde izlemiştim.Ondan sonra zaten ne zaman afişte görsek,filmini izlemeden geçemiyoruz.😁
Her ne kadar ismi diğer efsaneler gibi pek dilimize aşina olamıcak gibi,yazarken bile zorlandım be,bence isim önemli ,yani en azından biz yabancılar için 😏

Boş zamanınız olduğunuzda bi göz atın derim.😉

Filmi anlatan en güzel replik👍 






3,5/5




2 yorum:

  1. Hıc duymamıstım bu fılmı tesekkur ederız. Blogger semtınden gelıyorum bnde beklerım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim^^ Hoşgeldin,gelirim tabi^^

      Sil

Türkiye'nin Blog Yazarları Ajandası
Bumerang - Yazarkafe