Alışveriş Zamanı 👛 | Farmasi 🔍






Dr.C.Tuna 
Tea Tree Face Cream | Çay Ağacı Yüz Kremi


Sorunlu ve yağlı ciltler için önerilen kremi,tanıdığım biri tarafından kullanılıp methedildiğini görünce bende denemek istedim.
Kullandığım süre boyunca cildimin daha sakin kaldığını gördüm.Çıkmak üzere olan sivilceleri mi sakinleştirip daha çok büyümesini engellediğini ,lekeleri de bir ton açıyor gibi geldi.Bu uzun süreli kullanımlarda daha iyi anlaşılır.Belirli günlerde çıkan sivilcelere çok etkili değil tabiki sonuçta ilaç değil,ama cildi sakinleştiren bir yapısı var.La Roch Posay de kullandım.Bu krem daha etkili geldi bana,temizleme ve tonik ürünlerini ve yağını da denemeyi düşünüyorum.   




Farmasi Stay Fresh Active

Alüminyum içermediğini görünce denemek istedim. Paraben de içermiyor.Pudralı olmadığı için bence terlemeyi engellemiyor ama tek kokusuna etkili ,kokusu gün boyu kalıcı.Temiz bir cilde uygulamakta önemli!
Temiz içerikli alternatif olarak alınabilinir.Kokusu da güzel,diğerlerinin de kokusunu merak ediyorum bu bitince onları denemek istiyorum.





Farmasi Kirpik Kıvırıcı

Farmasiden ne alınmaz derseniz kirpik kıvırıcı derim.Bence ürettikleri arasında en kötü ürün arasına 1 numaradan giriş yapabilir.(Gratis)Dırty Works markalı kirpik kıvırıcım kırılınca (onu da yeni aldım sayılır ilk defa böyle bir şey başıma geldi.Uzun yıllar daha ucuzlarını kullanmış insanım)
Katalog önüme gelince ihtiyacım varken bende alayım dedim.Ama büyük bir kazık yedim maalesef,dünya para değil belki ama insan üzülüyor.Kırık olan kirpik kıvırıcım kıvırmaya devam ederken bu kıvırma tenezzülünü göstermiyor üstelik kullanılan malzeme göz kapağını acıtıyor.Bunu insanlar gözüne kullanacak azıcık daha özenmek nedense işlerine gelmemiş.Ya da siz bildiğiniz işi yapın bu tarz şeylere hiiç bulaşmayın.!!

Bir kaç ürün daha aldım deneyimledikten sonra onları da yazacağım.🙋




10 yorum:

  1. Aa kıvırıcının duruşunu çok begendim sanki güzel gibi duruyor tüh bosa giden paraya yaniyor insan dimi :) bu arada blog tasarimin sade olmus begendim canm 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok hiç göründüğü gibi değil,ne alırsak kötü çıktı mı yanıyor canımız^^ Blog tasarımımı değiştirmedim aslında,eğer telden giriyorsan ordan nasıl gözüküyor hiç haberim yok:))

      Sil
    2. Tasarim dedigime bakma şu tepedeki header iste 😂 leb demeden leblebiyi anlarmisin lütfen haha 😁😁 mavera yazisi güzel olmus. Yeni deglmi benmi farketmemisim yoksam :)

      Sil
    3. tamam şimdi anladım😅 😂 yeni değil kız, yani yakınlarda başka header koymuştum ama onuda hemen kaldırmıştım:)) genellikle böyleydi başlık:)

      Sil
    4. Bunaklıgıma ver o zaman haha 😂 yaslilik zor zanaat canm. Olsun güzel iste.

      Sil
    5. Yok canım estağfirullah😘Olur öyle arada,ben senden daha beterim merak etme😅 Teşkür😘😘😘

      Sil
  2. alışveriş, moda... :) :)
    tamamdır :)
    Ben de beklerim sayfama, iyi günler :)

    YanıtlaSil

Türkiye'nin Blog Yazarları Ajandası
Bumerang - Yazarkafe