Yaşam Şifresi -Source Code



Source Code / 2011 

93dk.

IMDb : 7,5/10

Tür :
  Bilim Kurgu -Gizem -Gerilim 

Oyuncular : 

Jake Gyllenhaal , Michelle Monaghan , Vera Farmiga , Jeffrey Wright , Cas Anvar




 Yaşayacak bir dakikadan az bir zamanın olduğunu bilseydin, ne yapardın Christina?
O anların tadını çıkarırdım.
Ben seni tekrar öperdim.
 Tekrar mı?

Jake'in bütün filmlerini izlemeye kararlıyım.😎Bu aralar ne izlesem diye düşünürken onun filmlerini izlerken buluyorum kendimi😁 Bu filmi de izlerken çok yabancı gelmedi,Tv de falan verildiyse muhakkak denk gelip bakmış olabilirim.




Hükümet "yaşam şifresi" adlı bir program geliştirir.Bu program başka birinin kimliğine girip,ölmeden önceki hayatının son 8 dakikasını yaşayabilmektedir.
Sean Fentress olarak banliyö  treninde uyanan Colter Stevens 'ın görevi bombacıyı bulmak ve ikinci saldırıyı engellemektir.Program geçmişi değil geleceği değiştirmek içindir.
Colter ise geçmişi de değiştirmeye kararlıdır.




İzlemeyen yoktur bence ama ben gene yazayım dedim.😊Burada kayıtlı dursun izlediklerim😅 Bilim kurgu severim aslında ,(Şu an hatırladığım)Inception filmi beni mesela çok etkilemiştir.Belki daha önce izlemiş olabilirim izlerken o histe vardı çünkü içimde bazı tahminlerim tuttu.Film bittikten sonra etkisinde kalmadım bunu demek istiyorum aslında iki saattir😁😅 izlerken sürenin nasıl geçtiğini anlamadım tabi ki ne çabuk bitti falan oldum.Jake'in oyunculuğuna ,sesine tekrar bi hayran olmaktan hiç bahsetmiyorum bile😎💕 Henüz hala izlememiş olan varsa da tavsiye ediyorum.😉 

Geriye hangi filmleri kalmış bir bakalım?😏😁


14 yorum:

  1. Bir Gyllenhaal hayranı olarak ben de bu filmi gayet başarılı bulduğumu belirteyim. Tekrarın getirdiği sıkıcılık tuzağına hiç düşmeyen, tersine merak duygumuzu her seferinde körükleyen bir hikayesi var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim Gyllenhaal hayranlığım(bu kadar değildi:) ) yoktu aslında ama sayende şu an kendimi onun filmlerini izlemekten alıkoyamıyorum.:)

      Film izlemeyi sevsem de bazen hak ettiği (değeri) eleştiriyi yapamamış olabiliyorum.Bu filminde hakkını verememiş olabilirim ama bu kimseyi yanıltmasın her izleyicinin gördüğü farklıdır.:)

      Sil
    2. Zaten eleştiri tamamen kişisel değil mi? Hiçbirimiz sinema eleştirmeni değiliz, sadece içimizden geldiği gibi yazıyoruz. Ama bence o paragraflarca yazıp ne dediği anlaşılmayan eleştirmenlerdense bloggerların yorumlarını okumak çok daha keyifli :))

      Sil
    3. Birde yorum yapılmışsa onu okumak çok daha keyifli😁 😘

      Sil
  2. Başka birinin kimliğine girip ölmeden önceki son 8 dakikasını yaşamak... Ne kadar da ilgi çekici bir konu. İzlemek üzere bir kenara not ettim, teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. Bilimkurguyu çok severim bu film de güzelmis yazın izlerim artık :) Sizin blogunuzu Annesinin prensesi sayesinde fark ettim. Film dizi tanıtımı ve yorumu yaptığınız için de tabiki çok sevdim :) boş vakitte izlenecek bir sürü şey kesfedecegim çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim güzel yorumlarınız için 😘

      Sil
  4. izlemedim bakayım :) şeyi izlesene, westworld adlı diziyi :)

    YanıtlaSil
  5. Bak bakayım beğencen mi? 😉
    Dünya bu diziyi konuşuyormuş ya 😮 ,sayende haberim oldu😉

    YanıtlaSil
  6. of bu film bir harikaydı.İnception'a ben de bayılmıştım :)

    YanıtlaSil
  7. İzleme listemdeki bi filmdi zaten ama bu kadar çok beğenildiğine göre gerçekten güzel bi film sanırım. Teşekkürler! :)

    YanıtlaSil

Türkiye'nin Blog Yazarları Ajandası
Bumerang - Yazarkafe