Bıo Z "Sarımsaklı Şampuan"

👦 Saçlarınız   DÖKÜLMESİN 👩



Normalde dizi film yorumu paylaştığım bloğum da çok fazla alışveriş yapmasam da ,kullanıp memnun kaldığım ürünleri neden bende paylaşmıyorum dedim.😁   İnternet alemini,özellikle bloggerlarda bazen aradığım,merak ettiğim  ürün hakkında yorum okumak için çok dolaşırım.Bu tarz yorumlar insanı gerçekten etkiliyor.Eğer reklam içerikli değilse ,tabi ki her insanda farklı etki gösterme ihtimali olsa da ürün hakkında fikir sahibi oluyoruz. Bende bu konu hakkında ,alışveriş yaptıkça deneyimlerimi sizlerle paylaşmaya karar verdim.:)



Çoğu kişinin problemi olan saç dökülmesini bende yaşayanlardanım.Bazen az bazen çok sanırım iklimsel değişikliklerin de etkisi olabilir.Kepek problemim de var ama biraz değişik ,kuru görünümde değil.Şampuan tercihlerim de genellikle bu yönde oluyor.Bundan önce Tresan kullandım.Daha çok bitkisel içerikli "Otacı..vs.." gibi markaları tercih etmeye çalışıyorum.Derdime bi çare olsun diye..Çok sorunum olmadığı zamanlarda bile gene bu tarz ürünler tercih ediyorum.Önlem amaçlı...



Saç dökülmeleri için daha önce hiç duymadığım ZİGAVUS sarımsaklı şampuanı tavsiye ettiler.Neyse aradan biraz zaman geçti Kipa'ya alışverişe gittiğim  vakit Bio Z (Zavoli)  şampuanını gördüm.


Reyonda son iki adet kalmış.Dedim ki her hal bayağı iyi bir şey.😂(Sürü psikolojisi) Sonra incelerken Zigavus adına rast gelince attım sepete ,denemekten çok da zararlı çıkmam  dedim.😅 En fazla vaatlerini yerine getirmez.İçerik olarak çok bilgim yok yani,zaten anlamıyorum da😄


Şampuanı ilk kullanım sonrası;
Bende ki etkileri;

  • 3 gün oldu yağlanma yok.(Normalde 3. gün yıkamalık olur )
  • Saç dökülmesi normal seviyede ,yağlandıkça daha çok dökülür benim saçlarım.İlerleyen zamanlarda daha iyi anlarım etkisini..
  • Kepek konusunda henüz çok erken olduğunu düşünüyorum.Şu an yağlanma yapmadığı için kepek konusunda da ümitliyim.
  • Yumuşacık saçlar..normalde bu tarz şampuanlar yağı yok ederken saçı da kurutur.Ama bu şampuanda öyle bir şey olmadı. 
  • Sarımsak Kokmuyor.
  • Fiyat:20 TL 



Şu anlık aradığım şampuanı bulmuş gibiyim.İlk yıkama sonrası memnun kaldım.İlerleyen zamanlar da daha iyi anlaşılır etkileri...
İlk defa alışveriş yorumu yapıyorum.Eksiğim varsa acemiliğime verin.
Umarım anlatabilmişimdir.😊 Bu arada reklam değil,kendi kişisel deneyim ve önerimdir.😘


Etkileri
– Saç derisinde biriken ölü hücreleri temizleyerek, kepek oluşumunu önlemeye yardımcı olur.
– Beta-karoten, çinko ve kalsiyumca zengin olan sarımsak ekstresi sayesinde saça sağlık, canlılık ve direnç kazandırır.
– Sarımsak kokusu içermez.
– Saç kaybını saç ekim yöntemiyle gidermiş kişiler rahatlıkla kullanabilir.
– Sağlıklı saç gelişimi için uygun ortamı hazırlamak suretiyle saç dökülmesini engeller.
– Saç hücrelerini besleyerek, saçların dolgun görünüm kazanmasına yardımcı olur.
– pH değeri saç derisine ve cilde uyumlu olup irritasyona sebep olmaz.
– Bio Z Sarımsaklı Şampuan, düzenli ve sürekli kullanıldığında etkisini göstermekte ve saç dökülmesinin önlenmesine yardımcı olmaktadır.


Kullanımı
Bir miktar şampuanı ıslak saçınıza uyguladıktan sonra durulayınız. Tekrar bir miktar şampuan ile masaj yaparak uygulayıp 2-3 dakika saçınızda bekletiniz. Saçınızda bekletmeniz Sarımsak Ekstresindeki maddelerin saçınıza nüfuz etmesini

11 yorum:

  1. Saç dökülme problemi bende de üst seviyede. Bunu da deneylim bakalım. Zaten deneme tahtasına döndük. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğu kişinin sorunu,çok seçenek var deniyoruz bizde bakalım hangisi olursa :))
      İlk izlenim olarak beğendim.Sende memnun kalırsın inşallah.
      Rica ederim :)

      Sil
  2. Troid hastası olduğum için saç dökülme problemi çok fazla yaşıyorum.Sarımsaklı şampuanı denemekte de fayda var :) Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Ne oldu şampuandan memnun kaldınız mı? Bayağı zaman geçmiş aradan bilgilendirirseniz iyi olur. Teşekkürker.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrardan almadım ama etkisi hoşuma gitmişti kullanırken.Dökülme konusunda ise şu an kullandığım AynıSefa Yağı şampuanı çok daha etkili olduğu için o yüzden tekrar alır mıyım bilmiyorum ama kötü bir şampuan değil.

      Sil
  4. Merhaba, aynısefa yağı şampuanının hangi markasını kullanıyorsunuz? Bir de dökülmeyi bioz şampuana göre daha iyi bir şekilde engelledi mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Farmasinin aynısefa yağı şampuanını kullanıyorum.Bana daha iyi etkiledi gibi geldi.Ama şampuan etkisi kişinin saçına göre farklı etki edebilir. Denemeden bilemiyor insan, teşekkürler yorum için:)

      Sil
  5. Merhaba bayanlar ben vesile saç bakım yağını saçlarıma sürüp iki saat bekletip ardından bioz ile yıkıyorum çok faydasını gördüm hem saçlarım uzadı hem kuruluk gitti hemde dökülme durdu canlilikgeldi

    YanıtlaSil
  6. Hangi saç bakım yağı

    YanıtlaSil

Türkiye'nin Blog Yazarları Ajandası
Bumerang - Yazarkafe