Kanojo wa Uso o Aishisugiteru "Yalancı Ve Sevgilisi"

The Girl Who Loved Lies /2013


Bir yalanı sevdim...


25 Yaşındaki ses mühendisi(söz yazarı) Aki (Takeru Sato) "Crude Play" adlı populer grubun üyesidir.Grubun debütundan önce Aki gruptan ayrılır.Ancak hala yapımcı Soichiro 'ya( Takashi Sorimachi)bağlı olarak grubun besteciliğini yapmaya devam eder. 
Riko(Sakurako Ohara) ,babasının manav dükkanında çalışan liseli bir kızdır.Şarkı söylemeyi çok seven Riko ,çocukluk arkadaşları Yuichi ve Sota ile birlikte oluşturdukları grubun üyesidir.

Aki ile karşılaşan Riko,onun mırıldandığı şarkıya ilk görüşte aşık olur.(Şarkı bahane ,çocuk şahane :P )O sıralar hayatından çok da hoşnut olmayan Aki,kıza kendini bir başkası olara tanıtır.İlerleyen zamanlar da şarkı söyleyen kadınları sevmediğini ve bir kaç yalan daha ..Aslında sadece kendi olmak istemişti Aki...


Crude Play
Shohei Miura
Masataka Kubota
Kouki Mizuta
Koudai Asaka 


Dipnot:Tam emin olamasam da sanırım bu grup bu filmle çıkışlarını yapmışlar.Ya da bandage filmindeki gibi bir durum da olabilir.


Gelelim bi kaç kişisel yorumuma...^^ Dün akşam ne izlesem diye düşünürken,face de rast geldim.Baktım hazır tr. alt yazısı çıkmış ,hemen izleyeyim.Zaten merak ettiğim bir yapımdı.Bir nevi mutlu oldum çevrildiğini görünce:) 
Sato'yu izlemeyi her zaman sevmişimdir.Aynı şekilde Shohei de..Normal kişiliklerini bilmem ama oyuncukları takdir edilesi.Film mangadan uyarlanmıştır.Şahsen sıkılmadan sonuna kadar izledim.Sadece kızı nedense şarkı söylerken sevmedim.Yani niye öyle oldum bende bilmiyorum.Kız şarkı söylerken Aki -Kahretsin!aşık oldum. diyor.Ben şu kız şarkıyı ne zaman bitirecek diye düşünüyorum:P..belki ince sesleri çok sevmediğim için olabilir.Aslında şimdi başka şarkısına bakınca kötü gelmedi ama nedense filmde sevmedim o hallerini..Shohei zevkle dinledim o ayrı:))

Neyse güzeldi vesselam;)







ve  Mari adlı şarkıcı rolünde Saki Aibu 

Böyle şarkılı markılı şeylere zaafımız var bizim:)




7 yorum:

  1. nerden izledin ben bulamadım TT torrentten mi ya da *-* tr altyazıyıda bulamadım beceriksizliğim üstümde TT

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mp4 olarak altyazılı yok maalesef.Bende facede dolaşırken online olarak denk geldim.Görüntü olarak tatmin etmese de izlemek istediğim bi yapım olduğu için izlemiştim.Aslında linkide koymayı düşünmüştüm ama sonra unuttum sanırım. Neyse bu kadar gevezelik yeter :D
      buyur canım ;)
      http://www.dailymotion.com/video/x2513tg_tlh-1_lifestyle

      Sil
  2. Altyazısı yok mu sadece TT

    YanıtlaSil
  3. Çeviren arkadaşı buldum yakında altyazısını sitelerde paylaşacakmış *-* ama dayanamayıp izledim filmi :D Satoo *-* *-* sen nasıl bişeysin *-* kenshin filminden sonra konuşması ayrı hoşuma gitmeye başlamıştı :D filmde az konuştu ama olsun o bile yetti :D müzikleride çok hoştu bu filmin *-* sayesinde google amcayı baya kurcaladım canlı performans falan buldum *-* gruptaki çocuk summer nude da oynayan çocuk dimi çok hoştu burda az gıcıktı ama havalıydı :D mezun olurken söyledikleri şarkıyı çok sevdim özellikle :D mavera cansın can *-* sayende harika bir film izledim tekrar^^ böyle güzel film önerilerinin devamını sabırsızlıkla bekliyorum efenim *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar arayıp bulmuşsun azıcık daha dayansaydın yaa:)) ahh niye böyle sabırsısız biz ^^
      Kenshinn ahh,burda vizyona girmesini o kadar çok istiyorum kii T.T
      Evet canım S.Nude ki çocuk^^
      Sende cansın,yorumlarını okumak da benim için zevk;) Her izlediğim keşke güzel olsa ,buraya yazmak da o zaman daha zevkli oluyoEh bide arada tembellik yapmasam daha güzel olucak:)

      Sil
    2. Keşke keşke burda dev ekranda izleyebilsek T.T kardeşimi arkadaşımı sürükleye tepikleye götürürdüm filme T.T o yüzden bekliyorumki sen bi filmi çiziktiriver şuraya öyle izliyim önerdiklerini nasılolsa seviyorum :D sen tembellik yaparsan ben capon sinemasına cahil kalırım -_- dame zettai dame -_-

      Sil

Türkiye'nin Blog Yazarları Ajandası
Bumerang - Yazarkafe