Rookies *İnanmak Başarmanın Yarısıdır*




Gene  Okul

Gene  Yanki Kılıklı Serseriler,

ve Yankumi'nin izinden giden Sensei'ler :)


Gene de İzlerken Sıkılmıyo be İnsan:)

Dizinin adı: ルーキーズ (Rookies, acemiler)
Tür: Spor
Bölüm sayısı: 11
Yayınlanma tarihleri: 19 nisan 2008 - 26 temmuz 2008
Oyuncular: Sato Ryuta (Kawato Koichi), Ichihara Hayato (Aniya Keiichi), Koide Keisuke (Mikoshiba Toru), Shirota Yu (Shinjo Kei), Nakao Akiyoshi (Sekikawa Shuta), Takaoka Sousuke (Wakana Tomochika), Kiritani Kenta (Hiratsuka Taira), Sato Takeru (Okada Yuya), Igarashi Shunji (Yufune Tetsuro), Kawamura Yosuke (Hiyama Kiyooki), Onoue Hiroyuki (Imaoka Shinobu), Murakawa Eri (Yagi Toko)
Kapanış şarkısı: Kiseki - GreeeeN


Konusu:
 Koichi Kawato kötü nam salmış Futakotamagawa Lisesi'nde yeni edebiyat öğretmenliğine başlayacaktır. Bu okulun beyzbol klübü okulda resmen terör estirmektedir. Hatta okulun   kötü nam salmasının nedeni de onlardır: önceki seneki ulusal maçlardan birinde çok büyük kavga çıkartmışlardır, ve bu yüzden bir senelik oynayamama cezasına çarptırılmışlardır. Böylece beyzbol kulübü kapatılmıştır. Ancak Kawato öğrencilerine gözü kapalı güvendiğinden, ve her insanın bir hayali olması gerektiğini düşündüğünden bu belalıları yola getirmeye çalışacaktır. Çünkü aslında bu belalı öğrenciler herkesten daha çok beyzbola devam etmeyi, ve büyük ulusal beyzbol maçı Kôshien'e katılabilmeyi istemektedirler. Onların hayalini gerçekleştirmek için Kawato elinden geleni yapacaktır. Bunun için öğretmenlik kariyerini riske atması gerekse bile...(yeppudaa.com dan alıntıdır.)


Tırnak içinde :)   "
İçinde beyzbol olunca aklıma Kame geldi.Oynasaydı eminim rolün hakkını fazlasıyla verirdi.Kendisi bu oyunu çok severde:).Home Run bile yapmışlığı var."

İzlerken katlanmak zorunda olduğum tek şey Shinjo , Sekikawanın ve  Imaokanın saçları oldu sanırım:)Herşeyi mangadaki gibi birebir yapmak zorunda mısınız yahu:)
Takımın as oyuncusu olan Aniya'nın oyunculuğunu çok fazla beğenmesemde diğer karakterlerin oyunculuğu iyiydi.Şahsen ben diziye Koide keisuke için başlamıştım.
  Çok fazla ön planda olan biri olmasada oyunculuğu iyi olan bir Aktördür kendisi.


 
Vee Kritani Kenta' nın oyunculuğuna hayran kaldım.Crows Zero'yu izleyenler tanır.Biraz peltek konuşur. Ayrıca kadrodaki Bir diğer Crows Zero'da Takao Sousuke'dir.


neyse ne diyodum ben.. heh..işte bu adam bu dizide bi hayli komik mimikler falan süper..Oyuncu'nun hali bi başka oluyo arkadaş!:)

 




Dizinin devamı niteliğinde birde filmi var...
ROOKIES-Sotsugyo ..Takıma 2 yeni çaylağın katılmasıyla dahada güçlenen takım bakalım Hayallerine  ulaşabilecekler mi? 
Filmde herkezin sevdiği bi yüz var bu arada:)



Kapanış şarkısı da çok hoşuma gitti.








9 yorum:

  1. kuzu hayırlı olsun yeni bloğun :) diğerindeki konuları buraya taşıyacak mısın? :) Gokusen in erkek versiyonuna benziyo dizi. İndirdim ama izlemedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım:)Hiç aklıma gelmedi taşımak,olabilir aslında:)

      Sil
    2. yav ben nerden indirecem bunu :( linkleri kırık torrentede ing hardsub var :( sizde varsa hayrına mega ya da nere uygunsa oraya yükleyebilir misinz ya da olan bi yerin linkini verseniz :D

      Sil
    3. Torrent bende çok aradım ama maalesef yok.Ben yepden sağlam linkleri indirdim.Gerisini online izledim^^

      Sil
    4. Online da bulamadım ki :D

      Sil
    5. Buyur canım^^
      http://yeppudaa.com/showthread.php?t=38856-Rookies-2008-Japonya-Online-Dizi-zle&highlight=rookies

      Sil
    6. teşekkür ederim^^

      Sil
  2. Rica ederim:) Keyifli seyirler

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederiz bilgi için.Ne zamandır izlesem mi izlemesem mi diyordum ^_^

    YanıtlaSil

Türkiye'nin Blog Yazarları Ajandası
Bumerang - Yazarkafe