TRT 1'in Aslan Ailesi




Tv de Kore uyarlamaları görmeye alıştık ama bu sefer ben sevdim  bu diziyi✌  Kore televizyonunda 2011 -2012 yıllarında yayınlanan Oyakgyo Brothers adlı 58 bölümlük dizi.
Trt 1 de Aslan Ailem  adıyla izleyici ile buluştu.

Orjinal diziyi izlemedim o yüzden kıyaslama gibi bir şey yapmıcam.

Ailecek izlenebilir,eğlencesi bol hoşuma giden bir dizi oldu.Zaten kadroda sevdiğim oyuncular var. Bütün kardeşler bütün aile diyelim kendine has,hepsi çok iyi performans sergiliyor.

30lu yaşlarının başında evde kalmış,temizlik hastası Gayret..
Evin iki numaralı oğlu aklı başında ,komiser  Murat...
Üç numara deli dolu muhabir Umut ..
ve en küçük yan gel yat Mutlu...



ve babasının şımarık bir zamanlar zengin olan kızımız şimdilerde çiftliğinin derdinde olan Burcu...


Kendilerine ait olmasa da 30 yıldır çiftlikte yaşayan aile her karışında ,toprağında emekleri vardır.Yolsuzluktan sebep dış ülkeye kaçan Tayfun Bey'in olan çiftlik ,evin babası hayrına verdiğini söylese de henüz özellikle komiser oğlu biz izleyiciyi tatmin etmemiştir.

Evin annesi çiftliğin yeni sahibi Burcu'ya papuç bırakmaya niyeti yoktur ve eğlenceli maceralar dizisi ve tabi ki olmazsa olmazımız aşklar ile tatlı bir aile komedisi hem de romantik keyifli seyir zevki sunan bir dizi yolunda ilerliyor.

Ailecek izliyoruz biz😊

12 yorum:

  1. Koreden alıntı olduğunu bilmiyordum. Birkaç kere denk gelmiştim ama izlemeye fırsatım olmamıştı. Güzel anlatmışsın. 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürleerr;) Bende meraktan baktım.Bizimkiler de izleyince benim de hoşuma gidince izlemeye devam ettim:)

      Sil
  2. TRT'nin aile dizileri çok güzel oluyor. Baba Candır'ı da severek izlerdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende seviyorum o açıdan Trt1'in dizilerini. Evet o da güzeldi.

      Sil
  3. Burcu karakterini canlandıran oyuncuyu severim. :) Hoş, tatlı bir diziye benziyor. :) Duymamıştım, bilgilendirme için teşekkürler! ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burcu'ya rolü yakışmış.Dizi de oyuncularda pek tatlı:) Rica ederim;)

      Sil
  4. Baba Candırı çok severdim hala tekrar falan denk gelince izlerim yani bıkmadım diziden. Bu dizinin de iyi olacağından şüphem yok. Trt 1 hepsinden iyi kıvırdı bu uyarlama işini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orjinal yapımlarını izlemediğim için bana hiç uyarlama gibi gelmiyor mesela:)) dediğin gibi işi iyi kıvırmış olabilirler:)) Baba Candır ve bu dizi izlenilebilir eğlenceli dizi olmuşlar^^

      Sil
  5. Orjinalini izledim diye hatırlıyorum, resimler çok tanıdık ama konuyu hatırlayamadım bir türlü :D TRT1 i bizde çok severiz. Uyarlama demişken, Kore yapımı olan Good Doctor dizisinin Amerikan versiyonunu çekmeye başladılar. Güzel de olmuş. amerikan versiyonunda bölümler yavaş yavaş geldiğinden, Kore versiyonunu tekrar izleyesim tutuyor habire. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orjinalinde Good Doctorda oynayan çocuk oynuyor işte:)) Duydum o haberi ama ben orijinali başladım ve yarım bıraktım.Güzel olduysa be ala belki ona da başlarım bi ara ama bende istikrarlı bir şekilde dizi izlemek artık çok nadir oldu.Bu ara işte güncel Black dizisine bakıyorum^^

      Sil
    2. Şimdi hatırladım evet. Bu veledi ilk Baker King de izlemiştim :) Good Doctor da da çok iyi rol yapıyodu

      Sil
    3. Baker King'i de biliyorum ama onu da finişlemedim sanırım😅 İyi oyuncular kategorisinde^^

      Sil

Türkiye'nin Blog Yazarları Ajandası
Bumerang - Yazarkafe