Bitter Blood *Çaylak Dedektif*


Bitter Blood / 2015

Takeru Sato
Atsuro Watabe
Shiori Kutsuna
Konusu;
Acemi dedektif Natsuki Sahara ,Ginza Polis Karakoluna atanır.13 yaşında ebeveynleri ayrılan Sahara ,babasını pek sevmediği gibi anlaşmada anlaşamaz.

Şans bu ya atandığı karakolda deneyimli dedektif olan babası Akimura Shimao ile beraber çalışmak zorunda kalır.Akimura,giyim kuşamına düşkün,titiz ayrıca biraz playboy dediğimiz tiplerdendir.Sahara babasına kızgın olsa da hala içinde ki çocuk babasına özlem duyar.Shimao-san geçmişte ki bir olayda en yakın arkadaşını kaybetmiştir.Ölen arkadaşının kızı Hitomi Maeda ,Sahara ile aynı zamanda  çaylak dedektif olarak aynı kurumda çalışmaya başlar.

Baba -oğul olarak sürekli çatışma halinde olsalar da ,her girdikleri davaları çözdükleri gibi kendi aralarında ki anlaşmazlığı,kırgınlığı, yanlış anlaşılmaların çözüme kavuşmasını izliyoruz.
..ve dizinin ilk bölümlerin den beri baba-oğul'u sürekli takip de olan ki gizemli adamımız amacına her bölüm daha da bi yaklaşmaktadır.






Giriş müziğü ile daha başlamadan ,gönlümüzde ,dilimizde yer eden, ekşınlı,komedili ,her bölüm farklı vukuatlı  11 bölüm olan dizimizden ben büyük bir keyif aldım.Bazen diğer elemanların fazla böğürdüğünde(fazlasesli) sıkılsam da Shimao-san(Baba) ve Sahara-san'ın(Oğul) kedi köpek gibi didişmelerini izlemek eğlenceliydi.Baba rolündeki adamın oyunculuğuna bayıldım diyebilirim.Bazen abartı karakterler çok eğreti durabiliyor ama bu adama cuk oturmuş.^^  Sanırım bu iki tipi izlemek eğlenceli olunca çok da senaryoya takılmamış olabilirim.Klasik bir polisiye dizisi diyebilirsiniz.
Ve ilk defa bir japon kızına direk ısındım:)) Hem böyle sevimli de ama hem de işinin verdiği ciddiyeti taşıyan çok hanım hanımcık bir hatun,kimdir necidir bilmem.İlk defa izledim ve beğendim(hayret!! :D ) 

*Final bölümünü henüz izlemediğim için sonu nasıl bitti bilmiyorum bende henüz^^


4/5
                                                    

Dedektif dizilerini sevenler bu ikiliye,hatta bu ekibe bir şans verin derim^^







2 yorum:

  1. Nasıl yanii :D bu diziyi izlemişsindir diye düşünmüştüm :D baba oğul öok şekerler ya :D keşke izlememii olsamda bi daha izlesem dediğim dizilerden :D ve evet başrol kızla sato çok uyumluydu anında shipledim hiç acımam :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklımdaydı ama monitör um bozulmuştu.Yoksa daha ilk çıktığı zaman aklımdaydı ama anca izledim işte ^^ Evet çok şekerler ^^

      Sil

Türkiye'nin Blog Yazarları Ajandası
Bumerang - Yazarkafe