Border - Ölü İnsanlar Görüyorum!



Konusu:
Son derece akıllı ,gözlem duygusu güçlü ayrıca çekici bir fiziğe sahip dedektif  Ishikawa-san olay mahallinde araştırma yaparken  suçlu tarafından başından vurulur ve ölür.Mucize eseri hayata geri dönen dedektif başında ki merminin çıkması için riskli ameliyatı olmak istemez ve  mermi ile hayatına  devam eder.
Kazadan sonra yeni bir olay meydana gelir ve olay mahalline gittiği zaman ağlayan bir çocuk görür.Ve çocuğun kurbanlardan biri olduğunu öğrenir.Başlarda tam olarak idrak edemese de sonradan ölülerle konuştuğunu anlar ve bu duruma bayağı alışır diyebiliriz.Ben bile izlerken e hadi artık çıksın ortaya şu hayalet de şu olayı biran önce çözelim oldum.:)) Bu tarz hayaletli yapımlar izlemişizdir.Ama bu dizidekilerinin korkutucu bi tarafı yok bilakis kendilerini öldürenleri bulmak için Ishikawa-san'a çok güzel yardımcı oluyorlar,tabi bazen hafıza kaybı yaşayan,bazen de ölen bi suçlu da olabiliyor.

Toplam 9 bölümden oluşan dizimizin her bölümünden keyif alarak izledim.Sadece final de şaşırıp acaba bir bölüm daha mı olsa diye düşünmedim değil böyle aceleye gelmiş sanki.Dizi aslında beklediğimden iyi çıktı.Bir bölüm daha olsa fena olmazmış.(Hak eden cezasını bulsa misal^^) Finali böyle birden psikolojik gerilime bağlamasaydık iyiydi:))  Final de biraz şok yaşasam da Tavsiye Edilir.  ;) 


9 bölüm polisiye-gizem -gerilim ve Shun Oguri  daha ne olsun^^







Finalden kırdım notu^^

2 yorum:

  1. hi hi mavera-san konniciwa :D bunu bende izliyodumda 7. bölümde kalmışım en son :D ara vermiştim neden dersen her bölüm bir olay çözüyor tamamda az biraz çok azcık sıkılmış olabilirim :D normalde oguri varsa bırakmam zaten :D hazır hatırlamışken 2 bölüm kalmış bitireyim bakalım belki ben beğenirim sonunu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konniciwa ^^ Bende 9 bölüm diye bitirmiş olabilirim.:)) Bazen hiç ummadığım dizlerden sıkılırım bazen de bi bakmışım finallemişim ^^

      Sil

Türkiye'nin Blog Yazarları Ajandası
Bumerang - Yazarkafe