Genç Kindaichi Dava Dosyaları: Gokumon Eğitim Okulu Cinayet Davası

Kindaichi Shounen no Jikenbo Gokumon Juku Satsujin Jiken






Uzun zamandır japon bir yapım izlemeyince burası da boş kaldı.Yoksa izleyipte burayı ihmal etmiş değilim:)
En son 2005 yılında yayınlanan Kindaichi serisinin 8. filmi olan ,2013'de yine Yamadanın oynadığı serinin 2. filmi de diyebiliriz.Artık drama olarakta izleme şansımız olucak.Aslında Yamapi'nin oynadığı (Kindaichi Kosuke & Akechi Kogoro) sp'nin de drama versiyonu çıksa falan diyodum ama yeni nesil Kindaichi'nin  de dedesi olarak rüyasıda falan sokabilirsiniz.:)) Ona da razı olurum ben:P Neyse gelelim filme,ilkinden daha çok beğendiğimi söylemeliyim.(Tabi ki sinema tadı beklemeyin,sonuçta tv filmi)Yani  bunda Hiroki'nin etkisi mi desem,geçen seferki senaryo dan daha mı iyi olması mı desem bilemedim:) Hiroki Narimiya sevimli gülüşünün altında yatan psikopat terimi nede güzel yakışıyo..:)  

Azıcık konusundan da bahsedeyim.Hajime Kindaichi(Yamada Ryosuke) dersleriyle arası pek iyi değildir.Arkadaşı Miyuki(Haruna Kawaguchi) katılığıyla ünlü olan özel bi okul(dershanede) okumaktan bahseder.Hajime bu konuda hiç istekli olmasa da Miyuki ve Saki kolundan tuttuğu gibi okula götürürler.

Okulda doğal olmayan nedenlerden kaynaklanan ölüm meydana gelir.Öğrenciler bu durumdan çok da rahatsızlık duymazlar onlar bu yıl ki Malezya da düzenlenecek olan yaz kampına ,notlarını yükseltmeye odaklanmışlardır.

Ve hikayemiz Malezya da devam eder.Kindaichi suç dehasıyla olan savaşını kazanabilcek mi? 

Yoksa bu bir başlangıç mı soru işaretleri bırakarak bitiriyoruz.Şahsen dizide de Hiroki'yi görmek güzel olur.Şuan Kadro da gözükmese de bırakılan açık kapı var.Drama da olmasa da belki tekrar yeni bi Sp'nin habercisi de olabilir.




Oyuncular

Ryosuke Yamada-Hajime Kindaichi

Hiroki Narimiya - Yoichi Takatoo
Kazuki Kitamura - teacher
Haruna Kawaguchi - Miyuki Nanase
Arioka Daiki - Ryuji Saki
Chun Wu - Byron Lee
Ve Nichkhun






Hirokî'nin hatrı var şimdi:)



6 yorum:

  1. Paylaşıldığını görünce izleyecektim yine unuttum :D allahtan gözüm burda :P kindaichi filmlerini genelde beğeniyorum bunuda severim sanırım :D ama keşke dediğin gibi yamapiyle dizisi çıkaydı mısırımı patlatıp izlerdim :( neyse elimdekiyle yetinecem artıkın :D

    YanıtlaSil
  2. Ben hep hatırlatırım sana merak etme;) Evet Kindaichi serisi benimde hoşuma gidiyo hoş esiklerden Kamenin kini izledim sadece ve eski olmasına rağmen hoşuma gitmişti.Bu seferkini de daha çok beğendim.
    Evet yetincez artık :) Belki olur kız, bizim gibi düşünen bi senarist çıkarsa :PP

    YanıtlaSil
  3. İzledimde gedlim efenim :D bi önceki filmini daha çok beğenmiştim ben bu biraz sönük kalmış bence :D bide dedektif lee ye yapılan dublaj neydi öyle tam katliam XD orjinal ses kullanıp altyazı geçselermiş daha hoş olurmuş bence :D filmde beğendiğim iki nokta vardı birisi kötü karakter kuklacı :D her filme öyle kötü lazım 10 numara oynadı adam :D ikincisi hajime nin muziplikleri :D nedir o muz sevgisi :D. Nickhun öldürmüşler -_- esefle kınadım senaristi -_- birde filmde o yurtlar arasındaki olayı anlamadım aslında çok mu yakınlarmış? Vede o kamp neydi öyle :D gerçekte hangi öğrenci kendi iyiliği için bile olsa öyle bir ortamda çalışmayı kabul eder :D japonlar dizi ve filmlerde gerçekliği yansıtırlar bu yüzden severim ama bu filmde kendimede zıt düştüm ya neyse :D nickhun ve başrol oyuncular için izlenir diyecem onuda öldürdü hain senarist -_- kulakları çınlasın iyi dua ettim bugün ona -_-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin:)
      Sukki yorumunu okuyunca yazımı tekrar düzenleyesim geldi:)

      Dedektifin sesi bence de katliam,en azından repliklerini japonca ezberleseymiş,iyi konuşamasa da yani sonuçta herkes onun japon olmadığını biliyor.Ya da dediğin gibi ama o zamanda bizim uşaklarla nasıl anlaşçaklar dı:))
      Kuklacııı!! ne yapsa yakışıyor yaww:)

      Diziside çıktı 1. bölüme az bişey baktım dayanamdım.Bizim ki gene pek muzip:)

      Anladığım kadarıyla anlatayım efenim:) Yurtlar uzak evet..Gece yürüyüşün de ,öğrenciler sürü psikolojisinde olduğu için o ipte o yüzden öğretmen onlar anlamadan öteki yurda götürüyor.Kat planları aynı olduğu için farklı yer izlenimi vermiyor. Hani bi salondan(dinlenme odası) bahsediliyor.2 yurdu(aslında tek bina,sadece mimar hilesi var.) birbirine bağlayan yer.Cinayeti işleyenler yurdun diğer tarafına geçmek için o yeri kullanıyor.Gerçekte uzak.Sadece hile var.Bilmem anlatabildimmi :)



      Sil
  4. anladım şu an :D tek bina deyince çaktı şimşekler :D filmi izledikten sonra wiki ye baktıydım meğer sayfanın en altındaki tanıtım dizisimiymiş iyi bari :D yao kuklacının derste okuduğu tekerleme yi araştırdım çok hoşuma gitti :D durup durup onu söylüyorum :D who killed cock robin :D youtube da videosunu bilem buldum :D sparrow demesi çok hoştu bide kuklacının :D şimdi diyecen suk ona mı taktın durup:D ama ne bilem çok hoşuma gitti :D bide yazını değişme böyle iyi :P yamapiyi bide dede olarak görelim :D :D adam gençik iksirini bulmuş gibi hiç yaşlanmıyor maşallah :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o tekerleme olayı güzeldi. Yok canım demiyorum anlıyorum seni ben ;)
      Kuklacının her hali güzeldi,o maskede çok yakışmıştı*-*

      Ok. değiştirmiyorum^^

      Artık o iksir neyse bende istiyorum:))

      Sil

Türkiye'nin Blog Yazarları Ajandası
Bumerang - Yazarkafe