Summer Nude *Yaz Ateşi*



Summer Nude - Fuji Tv -2013 -


 Mikuriya Asahi(Yamashita Tomohisa) hayali ünlü bir fotoğrafçı olmaktır.Şuan şirin bi sahil kasabasında  düğün ve okul etkinliklerinin fotoğrafını çekmektedir.
(O kasabadan çıkıpta Natsuki'nin düğün fotoğrafçısı nasıl oldu anlamadım.Ya da ben bi noktayı kaçırdım:) 
Neyse biraz daha bilgi verirsek Asahi hakkında;Kasumi (Nagasawa Masami)adında çok sevdiği kız(sevgilisi) 3 yıl önce ortadan kaybolmuştur.Ve Asahi hala onu beklemektedir.Ona verdiği sözü her sabah yerine getirmeyi unutmayacak kadar hala seviyodur..


Chiyohara Natsuki(Karina) Tokyo'da ünlü bir İtalyan restoranında çalışır.(çalışıyodu.)Evlenmek üzere olduğu için işinden ayrılır. Düğününde işler pek yolunda gitmese de yeni arkadaşlar,yeni bir iş deneyimi ve sürpriz bi aşk onu beklemektedir.


Taniyama Hanae (Erika Toda) Asahi ile çocukluk arkadaşıdır.10 yıl kadar uzunca bir süren Asahiye olan aşkı hala devam etmektedir.Dizide en sevdiğim karakterdi diyebilirim.İzlerken Asahi Natsuki yerine Hanae yi seç diyebilcek kadar sevimli:)



Sahil kenarında ,sadece yaz sezonu açılan küçük restoranı çalıştıran Setsuko-san doğum sebebiyle işine ara vermek zorunda kalır.Asahi de sevdiği bu restoranın tekrar açılmasını istemektedir ve Natsuki'den rica da bulunur.Natsuki başlarda pek istemese de sadece kısa bir süreliğine de olsa kabul eder.Bu sırada Hanae ile iyi anlaşan Natsuki Asahi ye olan aşkı için de ona destek olur.

Ortalığı yakan güneş miydi yoksa kalplerinde ki ateş mi? :P 







Benim beklentilerimin altında olsa da ,gördüğüm kadarıyla izleyenlerin hoşuna giden bir dizi olmuş.Sakin abartısız bi şekilde ilerleyen mutlu sonla biten bi dizi .Alıştık tabi entrikalı dizilere sakin herkes iyi olunca bi değişik,olmamış gibi  geliyo da olabilir:)

Ben Yamapi'yi izlemeye doyamadım diyosanız tam size göre :)) 8. bölümde Daito Shunsuke'yi konuk oyuncu olarak görmekte ayrı bi keyifti^^

Keyifli seyirler ;)





















Siz bana bakmayın canım,zevk meselesi bu işler^^
Aslında Erika'nın hatrına bi puan da ha versem mi?^^




6 yorum:

  1. Karina yine karina :D maşallah diyim allah bozmasın :D bu diziyi izleyecem diye beklediydim yarım kalınca izlemediydim :D bitincede izlemek için birinin dürtmesi lazımdı oda oldu şu an :D sınavlarımda bitti izlemek şart :D entrika çok sevmiyorum daha doğrusu gelemiyorum bu diziyi severim sanırsam :D bide o gifte napıyorlar öyle koptum görünce :D 8. bölümü merakla bekliyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karina ,Güzel kadın vesselam:D
      İyi izlemeler o zaman;)
      Takashi (mavi gömlekli olan)dizinin komedi karakteri olunca herşey beklenir ondan:) Daito'nun da ondan aşağa kalır yanı yok tabi:)

      Sil
    2. Entrika yok deyince bi yudum vardır herhalde dedim ama o bile yok yahu :D ama beğendim diziyi :D son 2 bölümü kaldı bitti bitecek :D yanlız proposal dan sonra izlediğim için bunları farkettim bilemiyorum ama bu dizide ona çağrışım yok muydu :D yamapi nin eski sevgilisi aynı kızdı. Lisede beyzbol oynamış falan :D ya da ben dizilerde hep bir şey bulma çabasında mıyım neyin kafasını yaşıyorum :D neyse efenim bitirip geleyim boşa işgal etmenin lüzumu yok demi :D bide Karina kakkat güzel kadın :D

      Sil
    3. Yamapi çoğu dizilerin de hep aynı kızlarla oynadı(kıtlık var sanki :D ) o yüzden de çağrışım yapmış olabilir^^

      Evet yaw karizma Karina gerçekten ama ben onu Love shuffle de daha çok sevdim^^Erika yıda normalde çok sevmem ama burdaki hali, tavrı ,bide saç şekli çok yakışınca mı ne hoşuma gitti:)

      Her zaman gelebilirsin işgal etmeye :))

      Sil
  2. hımmm tatlıymış severim bunu ben :) romantik komedi entrikadan iyi yaaa :)

    YanıtlaSil

Türkiye'nin Blog Yazarları Ajandası
Bumerang - Yazarkafe