From Five To Nine *Aşık Keşiş*



Yamashita Tomohisa
Satomi Ishihara
Bölüm:10
Reyting:11,7%
Yıl:2015

En büyük hayali New York'a gitmek olan (29)Junko Sakuraba, akşam kursunda İngilizce eğitmenliği yapmaktadır.Bir tapınakta düzenlenen cenaze törenine ailesi ile katılan Junko,bir kaza sonucu ölünün küllerini rahibin üzerine döker.Daha sonra ailesi tarafından kandırılan Junko kendini görücü usulü randevuda bulur.



Büyük annesi ve büyük babası ile tapınakta yaşayan Takane Hoshikawa'nın en büyük hedefi baş keşiş olmaktır.Junko'ya ilk görüşte tutulan Takane ,kızımızı evliliğe ikna etmek için her yolu dener.
İlk olarak işe Junko'nun sınıfına öğrenci olarak kayıt olmakla başlar..ve birbiri ardını takip eden eğlenceli bir kovalamaca başlar.

Manga'dan uyarlanan,tam romantik komedi kıvamında tatlış mı tatlış bir  dizi olarak karşımıza çıkıyor.Duyduğuma göre mangada daha baskın karakter olan Takane burada biraz daha yumuşak ,gene baskın olduğu yerlerde var.Kızımızı fazlasıyla çileden çıkarıyor diyebiliriz.😄


Eğlenceli yan karakterlerin olduğu,baştan sona  izlemesi keyifli bir dizi olmuş👍Yamapi ve Satomi 'nin kimyaları fazlasıyla uyuşması  gözden kaçmıyor😏"Sonradan da dedikodular çıktı,artık gerçek yalan bilemiyoruz😏)


Pi'nin dizisi olurda ben şimdi mi izlerim ?Tabiki hayır😁Buraya yazmak niye bu kadar geç oldu derseniz,araya giren başka sebepler,benim üşengeçliğim falan.. Hep aklımdaydı taslaklarda tamamlanmayı bekliyordu bugün dedim yazayım,o kadar beğendim bir de paylaşayım da izlemeyen varsa izlesin dedim😉


Birde laf aramızda ben bazen Satomi'nin sesine gıcık olurum bazen fazla cırt gelir bana🙊Bu haberi ilk gördüğümde eyvah dedim nasıl izlicem falan oldum ama  izlerken sevdirdi.Bu sefer fazla cırt gelmedi kulağıma😁Yamapi'nin de oyunculuğu nasıl olacak diye merak içerisindeydim.Bazen iyi ,bazen zorlama olabiliyor oyunculuğu ,bu rolün de hakkını verdi böyle sevimli yumuşak roller daha iyi oluyor.."Algernondaki hakkını yemeyeyim şimdi orada tüm gücünü ortaya koydu,harika iş çıkardı"

Güzel bir romantik komedi.İzlemesi faslasıyla keyifliydi.👍

4/5




Dizide yer alan diğer oyuncular;
Yuki Furukawa
Kei Tanaka
Rin Takanashi
Mokomichi Hayami
Kokoro Terada 
Keiko Toda 
Ryuhei Ueshima 
Takehiko Ono
Mariko Kaga
Reo Nagatsuma
Miyu Yoshimoto 

Saeko 
Yuri Tsunematsu

*Gifler bana aittir.



Hayaller Junko,gerçekler ....😁😁😂

2 yorum:

  1. Bende çok sevdim :) Dizisinin sayısı düşük olunca daha çabuk izliyorum :) Dizi izleyemem ama kısa olunca tamam diyorum benlik Japon dizilerine daha kısa diye daha sever oldum :) Erkek kardeşe uyuz olmuştum. Kızın babasıda çok şekerdi sürekli falcının her dediğini yapması bol bol güldürdü beni teşekkür ederim paylaşım için.... :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Japon dizilerinin bölümlerinin azlığına alışınca başka dizi izleyemez oluyor insan ,bi ara japon dizilerine daldıktan sonra kore dizileri bile uzun gelirdi bana😅 neyse şimdi az buçuk toparladım tabi üşendiğim oluyor uzun dizi izlemeye gene ^^

      Erkek kardeşe uyuz olsakta tipinden dolayı çok puan kırmıyoruz😜
      Yan karakterlerin çoğu eğlenceliydi gerçekten😄
      Rica ederim,ben deteşekkür ederim güzel yorumların için💐

      Sil

Türkiye'nin Blog Yazarları Ajandası
Bumerang - Yazarkafe