Ace Attorney / Gyakuten Saiban





Bu sefer tembellik yapıp kopyala yapıştır yapıyorum direk:)

Konusu

Avukat Naruhodo (Narimiya Hiroki) müvekkili Ayasato Mayoi'nin (Kiritani Mirei) suçsuzluğunu ispatlamak için çocukluk arkadaşı ve şu an ünlü bir savcı olan Mitsurugi Reiji (Saito Takumi) ile karşı karşıya gelir. Zamanın hukuk sistemine göre yargıç bir karar vermeden önce sadece 3 gün duruşma yapılmasına izin verilmektedir. Yargıcın kararını etkilemek için iki adamın da ikna ve sunum gücünü kullanmaları gerekmektedir ve bu iki tarafta da ciddi bir baskı oluşturur.

Davadan sonra, Avukat Naruhodo, Savcı Mitsurugi'nin cinayetten tutuklandığını öğrenir. Arkadaşını savunmaya karar veren Naruhodo'nun rakibi ise 40 yıllık meslek hayatında tek bir dava bile kaybetmemiş olan efsanevi savcı Von Karma'dan başkası değildir! Bu arada Avukat Naruhodo 15 yıllık bir gizemi çözmeye çalışır... Çeviri:Jasminee

DiÄŸer oyuncular;
Rei Dan
Shunsuke Daitô
Akiyoshi Nakao
Ryo Ishibashi...

   Phoenix Wright: Ace Attorney, oyun olarak tasarlanmış ve sunulmuÅŸ,daha sonra mangası ,müzikalleri yapılan ve son olarak 2012 yılında Takashi Miike tarafından beyazperdeye uyarlanmıştır.Sürükleyici bir filmdi.Hem güldürdü hem merak uyandıran bi yapım olmuÅŸ.Yine izlerken şüphelerimde yanılmadığımı anladım:))
Ben beğendim şahsen,kılık kıyafet işin esprisi bence:)) İzlemenizi tavsiye ederim.Sonuçta Takashi Miike var işin içinde;)





Hirokiyi de unutmayalım ,özlemişim valla:))










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Türkiye'nin Blog Yazarları Ajandası
Bumerang - Yazarkafe