Ashiqui 2 *Aşık ile Müzik*

Aşk..
Güvenle kurulup,yıkılan bir kule kağıttan.

mavera

2013-India -Musical Film

Konusu;
Ünlü şarkıcı Rahul Jaykar (Aditya Roy Kapoor)alkol bağımlılığı yüzünden çıktığı şöhret basamaklarını birer birer inmektedir.Aarohi Keshav Shirke (Shraddha Kapoor)ünlü olmak isteyen bir türlü şans yüzüne gülmeyen kızımız hala bar gibi yerlerde şarkı söylemektedir.
Bir gün bulunduğu yere içmeye gelen Rahul,kızın sesinden etkilenir ve onu ünlü yapmak istediğini söyler.Aarohi,Rahulun sözüne güvenir ve Mumbai'ye geri döner.......
Olaylar olaylar....Aarohi arık ünlü bir şarkıcı dır.Rahul ise artık ünlü biri değil alkol bağımlısı olan zavallı bir adamdır.Kız sevdiği adam için şöhretini bir kenara koymaya hazırken adam sevdiği kadın için alkolden vazgeçememektedir.


Hikayesinde çok atraksiyon yok bence(uşağa biraz kızmış olabilirim^^),ama müzikal anlamda izleyiciyi tatmin eden bir yapım olmuş.(bennce^^) Sonu sanki devamı gelecek gibiydi?Bu seri imiş ,birbirinden ayrı şekilde,ilk başta 1'ini arayıp durdum meğer ilki 90 senesinden çıkmış.Bundan sonra devamı gelir mi bilmem ama filmin sonu sanki devam etseymiş gibi oluyorsunuz ama final de olabilir büyük ihtimal.

Aditya Roy Kapoor'un daha çok filmi olsa da izlesek,oyunculuğu çok iyi 👍

 Bollywood sevenler zaten izlemiştir ama belki ilkler vardı aramızda onlara da
 İyi Seyirler ;)


 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Türkiye'nin Blog Yazarları Ajandası
Bumerang - Yazarkafe