29 Aralık 2013

Before - After

Film ve dizi haricinde yine başka bi konuyla geldim.Aslında öteki bloğumu takip edenler için pek yabancı bi konu değil.Sadece konu japon ünlüler olduğu için buraya taşımak istedim:)

   Takip ettiğim bi sayfa da japon çoğu ünlünün küçüklük fotoğraflarını paylaşmışlar. Ben de içlerinden tanıdıklarımı sizinle paylaşıcam ^^

Bakalım sevdiğiniz o ünlüler küçükken(ünlü olmadan önce) nasıllarmış? ^^

Yamada Ryosuke



27 Aralık 2013

Kindaichi Kosuke & Akechi Kogoro

Japonyanın efsanevi dedektifi Kindaichi iş başında...


Drama Special bölüm olarak Fuji tv de yayınlandı.Kindaichi karakterini Yamapi,bir zamanlar Buzzer Beatte oynadığı takımın koçu olan Ito Hideaki de Akechi Kogoro'ru canlandırdı.

Dün akşam sarangni de Tr. altyazıyı görünce sevincimden hemen izledim.Daha önce merakımdan şöyle bi izlemiştim.Tabi alt yazısız bu tarz yapımlar pek anlaşılmıyor ama Yamapi'nin o komik,sevimli halleri izlettirmişti.


25 Aralık 2013

Cinderella'nın Hazin Sonu



The Last Cinderella-2013

Spo içerebilir^^


 40'ına merdiven dayamış 39 yaşında, hala bekar olan  Sakura(Ryoko Shinohara)  güzellik salonunda yönetici yardımcısı olarak çalışmaktadır.Terzi kendi söküğünü dikemez misali Sakura da müşterileri güzelleştirdiği gibi kendisini güzelleştiremez.Aşk konusunda da herkese güzel tavsiyeler verir ama kendisi aşık olmaktan korkar.

20 Aralık 2013

Nissy İle Film'e 10 dakika Ara...


Bugün Tumbrl'de dolaşırken gözüme bu gifler ilişti; 




19 Aralık 2013

PANDEMİC *Salgın*


17 Ocak 2009'da gösterime giren Kansen Retto

"Bir Tokyo hastanesinde doktor olan Tsuyoshi Matsuoka (Satoshi Tsumabuki),acil servise gelen hastayı soğuk algınlığı olduğunu söyleyerek geri gönderir.Ancak hastanın ani ölümünden sonra ,hastalığın ciddi bi hastalık olduğu ortaya çıkar.

12 Aralık 2013

The Wings of the Kirin


        Kirin no Tsubasa: Gekijōban Shinzanmono          


                                                                                                                      
Tokyo Nihombashi alanında kanatlı Kirin heykeli'nin yanında bir insan cesedi bulunur.Aynı gece Yashima adlı şüpheli  trafik kazası geçirerek bilincini kaybeder.Yashimanın sevgilisi Kaori  dedektiflere onun suçlu olmadığını söylerek masum olduğu konusunda ısrarlıdır.